New Order vystoupí v Praze!

Sny mnoha electro fanoušků se zhmotní - do Prahy přijedou New Order!

Letos mají čeští fanoušci Joy Division a New Order svůj šťastný rok. Po anoncovaném únorovém koncertu Petera Hooka dorazí i samotní New Order! Kapela zahraje v rámci Prague City Festivalu na pražském Výstavišti. Akce se koná 29. - 30. června.

 

Podrobnosti o akci najdete na oficiálním webu festivalu.

 

PRAGUE-CITY-FESTIVAL_2012

 

 

Oficiální tisková zpráva organizátora festivalu:

 

Po loňském úvodním ročníku, na který dorazilo na 10.000 návštěvníků, se Prague City Festival letos stává standardním vícedenním festivalem.

Ve dnech 29.-30.června dorazí na pražské Výstaviště opět reprezentativní výběr zahraničních hvězd. Vedle již dříve oznámených Blink-182 bude druhým headlinerem festivalu new wave legenda New Order. Program dále posílí velšská rocková skupina Lostprophets, naděje post grunge rocku Black Stone Cherry nebo punk-rockeři z Los Angeles Street Drum Corps. Dále se návštěvníci mohou těšit na latinskou pohodu Seňora Coconuta nebo balkánský kotel v podání Shantel & Bucovina Club a Dubioza Kolektiv. Pro velký úspěch si zopakují vystoupení na Prague City Festivalu britší Hadouken, kteří tentokrát vystoupí na hlavní scéně.

 „Potěšilo nás, kolik příznivců si vloni festival získal a proto jsme se v rámci možností při výběru kapel pro letošní ročník inspirovali jejich tipy. Původně jsme plánovali ohlásit již kompletní line-up, nicméně se vyskytla šance, pozvat ještě pár dalších jmen a tak zůstáváme v nadějném očekávání.“ prozrazuje pořadatel festivalu Borek Jiřík a dodává: „Bude-li konstelace hvězd příznivá, není vyloučeno, že se festival rozroste o třetí den již letos“.

Z české scény se návštěvníci mohou těšit na electro-popové duo Cartonnage, stálici českého pop-rocku Clou nebo stále úspěšnější skupinu The Pooh.

Prague City Festival se navíc letos nerozroste jen v délce trvání, ale také v počtu pódií. Vedle hlavní scény, která bude opět umístěna na Bruselskou cestu a druhé scény, která se přestěhuje do Incheba Areny, přibude ještě velká chill out zóna v Průmyslovém paláci.

„Pohodlí mimopražských návštěvníků jsme se rozhodli zvýšit zřízením stanového městečka a pro zábavu všech jsme se domluvili s pražským Výstavištěm na zpřístupnění horské dráhy a ruského kola exkluzivně pro návštěvníky festivalu. Další doprovodný program bude oznamován průběžně. Navážeme také na vloni úspěšně započatou spolupráci s Českými drahami, ze které pro mimopražské publikum vyplývá možnost zakoupení jízdenek na vlak se slevou. Více informací zevřejníme záhy." dodává Jiřík.

Vstupenky jsou zakoupení exkluzivně v síti Ticketportal od 1295 korun na oba dny festivalu a v omezeném množství jsou také k dispozici jednodenní vstupenky od 999 Kč. Pro ty nejnáročnější z návštěvníků jsou připraveny také dvě kategorie VIP lístků.

Více na ticketportal.cz

  

Prague City Festival, Výstaviště Praha, seznam dosud potvrzených účinkujících:

 29.6.2012:

Blink-182, Lostprophets, Black Stone Cherry, Street Drum Corps, Clou, The Pooh

 30.6.2012:

New Order, Hadouken, Senor Coconut, Shantel & Bucovina, Dubioza Kolektiv, Cartonnage

Více informací na:

http://www.facebook.com/cityfestival.cz

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Hezkýýý, dobrej rok! :D
Lepší zpráva o NEW ORDER snad nemohla být. ;-)<br />Snad jen, že by mohli navíc ještě vydat nové album...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.