Paramount ohlásil čtvrté pokračování hororové komerce Paranormal Activity

Kvalitní mainstreamový horor zřejmě padl dávno před apokalyptickým rokem 2012. Další pokračování natahované komerce "Paranormal Activity" zanedlouho zaútočí na vaše peněženky.

mupperparodyparanormal

Když v roce 1999 pánové Sánchez a Myrick vyslali do kin kultovní POV běs Blair Witch, žádný z producentů ani nedoufal, že by podobné experimenty s amatérskou kamerou mohly nakrmit jejich kapsy pořádně tučným balíkem. Nic proti dobře uvařenému, středoproudému teroru na plátně...Ale čtvrtý přídavek paranormálního sousta, které ani v prvním díle neprokázalo mnoho invence, je od studia Paramount už příliš okatou cestou k dlabání peněz za laciné lekačky. 

 

Pro připomenutí - za 1. díl neadekvátně proslavené série zaplatili tvůrci sympaticky nízký rozpočet 15 tisíc dolarů a na současné vlně starých kultů neznalého publika utržili 193 milionů. Druhý díl paranormálních jevů v maloměstské ložnici navýšil rozpočet na celé 3 miliony, na druhé straně ubral invence a přesto utržil miliónů 177. Vloni nasadili tvůrci silné lákadlo hororové tryzny - dětské hrdiny. Tah se jim vyplatil. Z 5 miliónů rozpočtu vyždímali na divácích 203 na výdělku.  

 

Ať už (zatím neznámý) režisér čtvrtého pokračování nechá kamerami snímanou ložnicí proletět celou zoologickou zahradu příšer, nic většího než další žďímačku čekat rozhodně nemůžeme. 

 

Pokud se tedy v příštích měsících neubráníte nutkání potrápit se nečím hororovým z produkce Paramountu, zajděte si alespoň na ucházející vykrádačku starého dobrého "Exorcisty" - satanský snímek "Ďábel v těle", který tento víkend vstupuje do amerických kin.

 

Trailer snímku "Ďábel v těle"

 

 

Zdroj: www.bloody-disgusting.com

 


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.