Laibach hudebně podkreslí snímek o nacistickém řádění v kosmu

Máte rádi zhovadilé teorie o paktování Třetí říše s ufouny? Snímek "Iron Sky" se soundtrackem slovinských Laibach jde ještě dál. Do role invazivních ufounů staví samotné nacisty.   

iron_sky

Pod vedením finského režiséra kosmických dobrodružství Tima Vuorensola vejde v dubnu příštího roku do kin skutečně neuvěřitelná filmová konspirace. Snímek, který vychází z historické otázky - co by se stalo, kdyby nacistické Německo v roce 1945 zdolalo gravitaci a ovládlo vesmír? 

Podle trailerů komediální sci-fi novinky by v první řadě stavělo gigantické kosmické stanice ve tvaru hákového kříže. To vše pod vedením démonického sadisty Udo Kiera.

Děj zní asi takto - v rozhodujícím momentě konce 2. světové války vynalezl důstojník SS s týmem vědců přístroj na pokoření gravitace. Na tajné základně v Antarktidě Němci shromáždili flotilu vesmírných lodí, které postupně vysílají do vesmíru s cílem vybudovat vojenskou základnu Schwarze Sonne na temné straně Měsíce. Jak se dozvídáme z odhalené scény s výukou nacistických juniorů, zde přebývají až do roku 2018, kdy se s velkou slávou vrací ovládnout planetu Zemi. 

V soundtracku vsadili tvůrci na čistě industriální hudební podkres, právě pod taktovkou slovinských experimentátorů Laibach ve spolupráci s Benem Watkinsem z Juno Reactor.

he soundtrack of the invasion will be provided by industrial and electronic music heavyweights, the Slovenian ensemble Laibach, in collaboration with Ben Watkins


Více prozradí následující trailery: 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: http://www.side-line.com/

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak tenhle film očekávám už sakra dlouho, tak snad už se na jaře dočkáme :-)

Jsem na tom stejne.. :)

vypada to stale lip

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.