Seriálový hit The Munsters se vrátí po padesáti letech v novém hávu

Ve stejný čas jako zbožňovaná Addams Family brázdil televizní vysílání amerických domácností také monstrózní seriál plný upírů, vlkodlaků a frankensteinových monster.

theMunsters

Po půl století se The Munsters vrací jako bizarní kombinace krvesavého "True Blood" a americké mocumentary "Modern Family", alespoň podle referencí na bloody-disgusting.com k prosakujícím detailům z připravovaného pilotu. Ten má na starosti režisér Bryan Singer, který se v minulosti podepsal především za komicsácká díla "Superman Returns" a "X-Men".

 

V souladu s aktuálními trendy teenage pseudo-hororové kinematografie, kde mladí oblíbenci objevující své fantastické schopnosti, se nová podoba zaměří na postavu desetiletého Eddieho Munstera a jeho vlkodlačí problém. Už z přirovnání k sexuchtivé sáze "True Blood" je zjevné, že se nebude jednat o remake klasické předlohy z 60. let. Spíše o kombinaci osmdesátkové linie "I was a teenage" filmů a současného komediálního náhledu na počínání jedné rodinky s příměsí halloweenového tajemství - rodinka malého Eddieho sdílí lásku k pojídání lidského masa.

 

Detaily? Lily Munsterová trpí stravovací poruchou a pojídá pouze oběti sebevražd, dědeček je 600 let starý mutant měnící podoby a Marilyn Munsterová byla adoptovaná poté, co se jí vlastní matka snažila sežrat. Což shrnuto, podtrženo, vlastně nezní vůbec špatně. Co z padesát let starých epizod s Fredem Gwynnem, Yvvone De Carlo či Alem Lewisem v hlavních rolích udělá chystaná předělávka zjistíme v příštím roce. Natáčet se začíná v únoru. 

  

The Munsters Theme

 

Zdroj: http://www.bloody-disgusting.com/news/27447

 

 

 

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.