Chystejte se na Vampire Party vol. II: Masquerade

vampireparty2_sV pátek 16. prosince proběhne v klubu Midnight další Vampire Party, tentokrát se soutěží o nejhezčí upírský úsměv a s účastí Otce Sebastiaana.






 

Vážení přátelé, je prosinec, čas dlouhých temných večerů a nákladných zimních rób, blikajících pouličních světel a sentimentálních firemních večírků. A tak bychom i my rádi udrželi melancholickou romantickou atmosféru studeného období uspořádáním nějakého toho tematického večírku. Koneckonců nám začíná plesová sezóna.

Rádi bychom Vás tímto pozvali na naši letošní poslední upírskou akci – párty, která tentokrát proběhne v aristokratickém duchu benátského karnevalu. Pokud jste živí, vaše pleť není až tak perlově bílá a vaše tesáky jsou spíše normální až nalepovací, není se čeho bát, budete v klubu v naprostém bezpečí. A chcete-li i vy zapadnout a okusit trošku té „krve zdarma“, stačí, když přijdete v libovolném kostýmu a v masce. Pro stylově oblečené bude připraven uvolňovací welcome drink (Rh+).

Co jsme si pro vás nachystali? Sobotní večer – krom slíbeného uvítacího přípitku – bude zahájen hudbou. Pokud jste milovníci klasických tanců, dočkáte se nějakých těch gothických valčíků, pokud vás představa společenských tanců spíš děsí, čeká vás osvědčená směska kytar a synťáků. Na své si přijdou i milovníci nejtvrdšího T-electra, industrialu a EBMka. Za DJským pultem zazáří  Evesome (CZ), Constance (RU), Lyrel (CZ), Spot (RU) + speciální zahraniční host z Německa: DJane Darklen.

fathersebastiaan


Vrcholem karnevalového večera bude již tradiční soutěž o dárkové poukazy od RedRaven, tentokrát je dostane ten, kdo předvede nej upíří úsměv (to pro ty, kteří si poctivě lepí zuby!).

Má to svůj důvod. Na Vampire párty budeme mít tu čest hostit jednoho z nejznámějších „žijících“ upírů vůbec, zakladatele Sabretooth klanu, organizátora mnoha akcí, spisovatele a především výrobce upířích tesáků. Není to nikdo jiný, než Father Sebastiaan. Více o něm na http://www.fathersebastiaan.net/. Spolu s touto událostí bude spojena ještě jedna drobná událost v rámci párty, nebudeme ale prozrazovat vše, nechte se překvapit. 

V pátek 16.12. 2011 máte jedinečnou příležitost ukázat se ve svých nejdivočejších šatech – v těch, co jsou na ostatní akce „trochu moc“ (dlouhé, krátké, mají moc krajek) – a zkusit si, jaké to je, být vampírem na vampýrské párty. Benátský karneval čeká, slíbit můžeme opět spousty krásných fotek. Doražte za námi, schovaní pod škraboškou nebo ne. Budeme vás bavit různými způsoby až do rána. Těšíme se na vás!

Vampire Party vol.II: Masquerade
16. prosince 2011 (start 20:00)
Praha, Midnight (Zubatého 3)
Vstup: 80,- na místě


Vampire Party II

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.