=POZOR ZMĚNA!= Vampire Party se vrací Od soumraku do úsvitu

vampireparty1_xVampire Party navazuje na pokusný nultý ročník dalším vydáním, inspirovaným tarantinovskou klasikou, 17. září v klubu Kostel.








 

POZOR ZMĚNA!

Vážení návštěvnicí, ze závažných důvodu musíme přesunout Vampire Párty na 23.09.2011 do klubu Midnight! Moc se omlouváme a těšíme se na Vás! Děkujeme za pochopení! AT

 

Dámy a pánové, jelikož se blíží romanticko pochmurné podzimní období, dovolte mi pozvat vás na podobně laděnou jemně nevážnou párty. Zářijová Vampire párty bude hodně jiná, než ta nultá-letní. Jednak proto, že se rozrostl organizační tým Alia Terra, zadruhé proto, že za námi stojí množství pomocných rukou z řad našich přátel.

Tentokrát jsme si za vzor vzali tarantinovský upírský film Od soumraku do úsvitu (druhou část). Těšit se můžete nejen na silnou atmosféru hlavní lodě klubu Kostel (který vznikl z barokního kostela v centru Prahy) ozářeného svícemi, ale hlavně na program.

Uvidíte svůdný tanec s hadem (inspirovaný přímo tancem královny upírů z tematického filmu), bar bude otevřen, ze slavného oltáře se zářícím rudým křížem vám budou hrát DJs původem ze tří různých států, uvidíte krvavou performance studia Hell. A protože si rádi hrajeme a celá párty je jen o tom hrát si- ten z vás, kdo bude večer nejvíc sexy upír od nás dostane poukázku v hodně 1000 Kč na nákup v gothic shopu Redraven.

Pokud stále váháte, hlavně proto, že den před Vampire párty se koná Nightside, nebojte se. Každý, kdo se u vstupu prokáže lístkem z Nightside má automaticky poloviční vstupné! Doražte k nám na afterpárty.

Vampire party vol. 1-Od soumraku do úsvitu
17. září 2011 , (start 20:00)
Praha, Klub Kostel (Michalská ul. 29)
Vstup: 60,- (návštěvníci Nightside 30,-)


Vampire Party 1

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.