Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Čeká nás koncertní temná smršť. V Dark Wave si posvítíme na jedenáctý Strangefest, v Praze vystoupení Messer Chups, Otto Dix, Xeno & Oaklander, Erasure nebo Brian Viglione v rámci party Gentlemen & Assassins. To není na sedm kalendářních dní málo, ne?

Pártylist tedy tentokrát napučí v rámci 175. dílu pořadu Dark Wave do netradičních rozměrů. Navíc ho organizátoři Strangefestu podpoří i soutěží o vstupenky do Pelhřimova.

Ale aby bylo jasno, do dvou hodin vysílání se ještě vejdou informace a ukázky z tvorby The Cure, Siouxsie and the Banshees nebo Amduscie, u kterých se něco připravuje (čti „budou vydávat nějakou desku“)., zahrajeme si z čerstvých elpíček The Misfits nbo Jupe Jupe a možná přijde i kouzelník Aleš Stuchlý, aby se pochlubil rozhovorem, který spáchal s Andy Bellem z Erasure.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

Dark Wave

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

sakra, jsem to zase propil v baru....
tak od toho je tu jekebox http://www.rozhlas.cz/radiowave/jukebox i když jasně - už to nemá to kouzlo aktuálnosti

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.