Ministry potvrzují návrat: Nové album a turné

Když jsme vás před několika dny informovali o comebacku Ministry na pódia, tušili jsme, že se nebude jednat o jednorázový koncert. Už po pár dnech je novinek více než dost.

 

ministry_-_al

 

Devatenáctý červenec roku 2008 byl černým dnem celé indus/metalové scény, protože ten den Ministry odehráli poslední koncert po sedmadvaceti letech na scéně. Poslední rok zase rozhodně nebyl Jourgensenovým nejlepším obdobím. Trpěl vnitřním krvácením a vředy, byl mu amputován jeden prst a podstoupil operaci očí. Přidejte k tomu kouření, chlast a drogy a musíte uznat, že recept na šťastný a zdravý život vypadá jinak.

V současné době strejda Al skoncoval s pitím, kouřením i drogami a dokonce se stal vegetariánem.

Ale zpět k muzice: Po třech letech mlčení Ministry oznamují, že jejich nové album s názvem "Relapse" vyjde v březnu/dubnu 2012. V červnu jej bude následovat americké turné, které se v srpnu přesune do Evropy. Line-up kapely bude tvořit Al Jourgensen, Mike Scaccia (Rigor Mortis), Tommy Victor (Prong), AAron Rossi (Prong), John Bechdel (Prong) a Tony Campos (Static-X).

Pro úplnost dodejme, že 11. listopadu vychází u 13th Planet Records očekávaná deska Jourgensenova heavy western projektu Buck Satan & The 666 Shooters s názvem "Bikers Welcome Ladies Drink Free".

 

zdroj: Side-Line.com (Ministry reunion, new tour + new record in 2012).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.