Skinny Puppy vydávají koncem října album HanDover. Opravdu?

S novinkami ohledně vydání nové muziky od kanadské tvrdě elektronické legendy Skinny Puppy by měl zacházet velmi obezřetně. Přesto tentokrát to vypadá, že se čerstvého alba opravdu dočkáme. Dostane jméno "HanDover"

 

Skinny_Puppy_-_HandOver_full

 

O tom, že nešťastnou, dodnes nevydanou desku "In Solvent See" nakonec přeskočí jiné nové album, mluvil klávesák Skinny Puppy Cevin Key už vloni v srpnu před výborným koncertem v pražském Lucerna Music Baru. A nové informace tušení pouze podtrhují. Novinka dostala název "HanDover" v Americe vyjde 25. října a v Evropě tři dny nato. Překvapením je informace, že vydavatelem je label SPV, ano, přesně ten, který zazdil dva roky odkládané album "In Solvent See". Tak snad hoši ví, co dělají.

 

Seznam skladeb připravované desky:

1. ovirt
2. cullorblind
3. wavy
4. ashas
5. gambatte
6. icktums
7. point
8. brownstone
9. vyrisus
10. village
11. noisex

 

Skinny_Puppy_-_HandOver_promo

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Poznámkak textu - Podle informací z Litany či kde jsem to četl nebylo In Solvent See nikdy ve stavu nevydaného alba, tedy, že by se někde v šuplíku válely kompletní skladby. Šlo pouze o plánovaný nový album po Mythmakeru, z kterýho se údajně nějaký polorozpracovaný věci použili na Ohgr - Undeveloped, ale jinak se nezdá, že by fanoušci SP byly o nějaký skladby ochuzený jako byl třeba svýho času Left Hand Shake... Celkem tomu věřím.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.