Rozhovor s Das Ich z roku 1994

Před dvaadvaceti lety udělali kolegové z kultovního slovenského fanzinu rozhovor s hvězdými Das Ich. A tady ho máte.


Ale ještě předtím taková ta klasická omáčka – v rubrice "Retro" oprašujeme nejrůznější lahůdky s gothic příchutí, posbírané ze stařičkých tištěných hudebních (i jiných) magazínů, zavátých neúprosným nánosem času. Ty pro vás znovu opucováváme, pulírujeme a vracíme do oběhu. Důvodem pro toto počínání je zaprvé snaha o zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), zadruhé abyste věděli, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety a měli srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo. V neposlední řadě se také  domníváme, že tyto články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Podílet se na obsahu této rubriky samozřejmě pořád můžete i vy, pokud máte někde zašantročené podobné časopisy se souvisejícími články, které byste byli ochotní nascanovat (případně zapůjčit k nascanování) a dát našim čtenářům k disposici skrze CZ Sanctuary, ozvěte se, prosím, na mail redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme!

Teď už ale věnujme plnou pozornost Bruno Krammovi a Stefanu Ackermanovi, kteří v sobotu 20. srpna 1994 dali před ssvým bratislavským koncertem rozhovor Pavolovi Pilárikovi z fanzinu Stigma.

Das Ich – interview s najpopulárnejším duom nemeckej sceny
Autor: Pavol Pilárik
Médium: Stigma (03/1994)

Das Ich Rozhovor

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Diskothek Club DIE ETAGE Bayreuth & Das Ich - SWR Reportage Darkwave Schwarze Szene 90s Gothic Wave : https://www.youtube.com/watch?v=83NXN6mlzP8&feature=share&app=desktop

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.