Rob Zombie chystá horor o diskžokejovi probouzejícím satanskou kletbu Salemu

Po dosti průměrných remacích slasherového kultu "Halloween" I. a II. přichází shockerový hudebník, režisér a velký ctitel Charlese Mansona s opravdu originální dějovou linkou - na svém Twitteru utrousil nedávno několik detailů k chystanému filmovému projektu "The Lords of Salem", který ponese stejné jméno jako poslední z tracků Zombieho desky "Educated Horses" (2006).

 

Lords_of_Salem_Image_1

 

Kompletní děj jsme vám v podstatě nabídli již v nadpisu této novinky - ano, čtete správně...Rob Zombie opravdu připravuje film, jehož příběh je situován do čarodějnickými legendami opředeného města Salem. Úvodní sekvence ze současnosti nám pravděpodobně představí život lokálního DJe, který si zahrává s temnou minulostí a shodou nešťastných (a zajisté naprosto nečekaných) událostí probudí 300 let starou kletbu hrozivých ježibab. Ve svém novém díle vzpomene na hrůznou minulost tohoto městečka, jehož obyvatelé byli svědky tragického honu na čarodějnice v druhé půli 17. století. "The Lords of Salem" je pojmenování pro skupinku trýznících inkvizitorů, kterým se jejich zlé činy jednoho dne konečně vymstí, když čtveřice zamordovaných čarodějnic povstane ze záhrobí a přichystá jim dozajista pořádně vypečenou pomstu. 

 

Sám Zombie charakterizoval chystaný materiál slovy "Holy fuck this is fucking sick shit." ,

volně přeloženo "svatí na nebesích, toto bude ale hanebná jízda". "Doufám, že každý má rád zvrácené, perverzní a satanské filmy", dodal heavymetalový umělec.

 


Zdroj: http://www.bloody-disgusting.com/news/25719

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

heh<br />btw, skvely preklad v zaveru!!!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.