Při požáru Lydonova domu shořely materiály k nové desce Public Image ltd.

Na Johna Lydona se v posledním roce štěstí zrovna nelepí. V osobním životě jej nedávno zdrtila smrt nevlastní dcery a když už se mu začaly alespoň dařit plány na vydání nové desky Public Image Ltd., vyhořel jeho dům s chystaným hudebním materiálem. 

 

house-fire1m

Ilustrační foto

 

"Welcome to the Rotten world", vyslovil se zahořkle bývalý Johnny Rotten ke zkáze jeho domu a neštěstí, které se na něj sesypalo. Krátce po zastávce v Ostravě (náš report ZDE) s túrujícími kapelníky zamířil na vystoupení do Itálie a právě zde jej zastihl nemilý telefonát manželky Nory Forster - jejich společný dům v Londýně padl v plamenech a s ním také veškeré texty a materiál k chystanému albu Public Image Ltd. (o desce jsme informovali ZDE).

Lydon dále dodal, že se v domě nevyskytoval celé dlouhé dva roky a zrovna, když se chystal na generální letní úklid, dům i s nepořádkem uvnitř zmizel v ohni. Zároveň však s typicky sardonickým úšklepkem dodal, že ho celá věc až zas tak netrápí, protože nashromážděný materiál stejně nepatřil k nejlepšímu, co pro desku chystal. Doufejme tedy, že své skutečně dobré nápady stále nosí v hlavě a po ukončení koncertní štace začnou přípravy chystaného alba naplno, bez přílišného zdržení touto katastrofou.

Zdroj: http://www.nme.com/news/public-image-ltd/58202, http://www.musicrooms.net/rock/37926-john-lydon-s-house-burned-down.html

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tyjo, ten kluk má teda fakt pech... tak snad brzo zase sežene nějakou pěknou reklamu (třeba na vložky), ať má na tu desku prachy... :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.