Minireport z červnového Saturday Night Freezeru

Krátké ohlédnutí za nedávnou Saturday Night Freezer party, které pro vás napsala Lyrel.

snf 4


Červnové vydání Freezer párty přineslo zase pár novinek. Byly to maličkosti, kterých si hosté mohli všimnout minimálně, ale – hurá – Základna má nainstalovaný u DJ pultu odposlech a druhé hurá-máme druhou zvukovou kartu, takže jsme zkvalitnili výstup a zároveň mohli hrát na dvou akcích zároveň. Bohužel jsme testovali i extrémně pomalý USB hub a ten se neosvědčil. A klubový zesilovač se upekl jen jednou a naštěstí na chvilinku. Ve výsledku se opovážím říct, že vybavení a kvalita hraní v legendární žižkovské hospůdce, jde nahoru a její rekonstrukce pomalinku probíhá. Návštěvnost nás potěšila, navíc kolem půlnoci dorazili hosté módní přehlídky, které jsme sloužili coby afterpárty.

Hrát se začalo po osmé hodině, dámy (v počtu 2) a pánové (v počtu 3) ve spojených silách Sanctuary.cz a Leather-rat.cz namíchali The best of z kytar i elektroniky. A považte, že 5 DJs nepotkáte ani na velkých parties a tady to bylo dokonce zadarmo. Střídání probíhalo cca po dvou hodinových setech. Koho už nebavilo pít ani trsat, šel hrát fotbálek, nebo se rozvalil v měkkém křesílku. Kolem třetí ráno došlo na klasickou EBM  tečku (a tentokrát byla hodně hard). Klub jsme nakonec opouštěli až za svítání.

Pointou celé párty je samozřejmě příspěvková kasička pro netopýří stanici Nyctalus (www.nyctalus.cz). Bohužel se tentokrát vybralo jen 42 korun. Doufám, že je to díky špatné propagaci a ne proto, že by netopýři ztratili svou popularitu mezi goths.

A co bude příště? Zase spousta muziky, vstup zadarmo a už se chystají i speciální tematické edice. Takže neseďte doma a přijďte na párty!


Saturday Night Freezer

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pro mě doposud nejodvázanější edice Freezeru! Příště se koukejte chovat morálně, zatímco Djská polovička bude nasávat playlistovou inspiraci na Horrors a Grindermanech v Ostravě :) ...každopádně upřímně doufám, že se slovenská reprezentace ještě do konce roku vrátí, jejich sety na DDD patřily vždy k těm nejvybranějším!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.