Krátký report z Wave Gotik Treffen - sobota

Registrujeme zatím nejlepší den Wave Gotik Treffen. I když se naše výprava rozštěpila hned na několik samostatných jednotek, všichni se vrátili po půlnoci do hlavního štábu CZSanctuary s nadšenými zážitky. Jen chudák fotograf JiSe vážil cestu na Vampírský průvod úplně zbytečně....

 

wave-gotik-treffen-logo

 

A co nás v rámci včerejšího programu nadchnulo? Mnozí oceňovali chaotickou jedinečnost Cinema Strange, Ezechiel, Nephilim, Samgarr mají o letošním nej koncertu jasno - The Damned, Pavel Zelinka si pochutnal na Spiritual Front, šumperská spojka Alda pěl chválu na hlukový zábal Greyhound. A počasí stále drží nad festivalem ochranou ruku.

A co nás čeká dnes? Všichni se shodli, že pokud budeme mít problém rozčísnout, na který koncert se v záplavě nabídky vypravit, bude to neděle. Vychutnat si ve stejný moment probíhající koncert Killing Joke v Agře, Assemblage 23 v Alte Messe 15, Love Is Colder Than Death v hlavním divadle, Demented Are Go ve Felsenkeller, Pouppée Fabrik v Parkbühne nebo Raison D'Etre v Schaubühne Lindenfels? To je jen jedno z mnoha dilemat, které budeme muset brzy rozlousknout. Snad si vybereme správně. Držte nám palce.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.