Upírská party se zhmotní již v pátek

Vampire Party 0Pátek 17. června bude v pražském klubu Midnight patřit první stylové „Vampire Party“.








 

Upíři, děti noci. Temné přízraky, nehlučně klouzající temnotou, skryté před zraky nic netušícího lidského stáda. Bytosti, které v neproniknutelné tmě svých podzemních krypt provozují obřady, ze kterých by nic netušícím smrtelníkům vstávaly vlasy na hlavě hrůzou.

Připadá vám to povědomé? Ještě aby ne – když si totiž odmyslíte tesáky a nadpřirozené schopnosti, nemáte to od děsivého nemrtvého ke klasickému návštěvníkovi gotických akcí zase tak daleko.

Není proto divu, že se vampýr stal jedním z archetypů příznivců gothic scény a mnoho z nich se do této role i rádo stylizuje. Styčných ploch najdete mnoho – od světlé pleti, uhýbání před září mainstreamu a jisté spiklenectví mezi „těmi, co vědí“ až k neodolatelné auře tajemna, něčeho odvráceného.

Proto se ruská promoagentura Alia Terra ve spolupráci s CZ Sanctuary rozhodla vrátit do rozeklaných ulic starobylé Prahy upírského ducha v podobě party s jasně definovaným konceptem i názvem – „Vampire Party“. Zda se upírský novorozenec uchytí a vydobude si právo na pravidelnější obměsíční krmení, závisí především na vás. Proto první, experimentální večírek dostal pořadové číslo 0. A co na něm najdete?
 

Dracula (1931) -Trailer


V atmosféře podzemního klubu Midnight (se stylovou adresou „Zubatého 3“) na Smíchově vás čeká hudební doprovod Sanctuary DJs Teamu, Leather-Rat DJs a vlčím vytím ohlašovaného speciálního hosta z daleké Sibiře, DJe Spota (Aliaterra.ru). Tyto tři klany si mezi sebou rozdělí večer od gothic rocku a darkwave až k EBM a tvrdé elektronice.

Svou krevní skupinu tak jistě najdete, ať už patříte mezi zaprášené upírské klasiky oděné do pavučin, stoupence starých aristokratických rodin ve viktoriánských róbách nebo moderní latexové upírky jako vystřižené z dekadentních krvavých parties.

Ačkoliv od původní myšlenky zavést povinný dresscode bylo nakonec upuštěno, organizátoři chtějí touto cestou návštěvníky podnítit k tomu, aby dopomohli vytvořit atmosféru upírského večírku a podle toho upravili i své zevnějšky – upírským formám (od tradičních k futuristickým – inspiraci hledejte v žánrových filmech) se meze nekladou. Motivací budiž, že nejlepší vampýr bude materiálně odměněn!

Odhoďte smrtelnickou masku a dejte průchod své přirozenosti v kruhu spřízněných bratrů a sester 17. června v klubu Midnight!

Vampire Party 0
17. června 2011 (start 20:00)
Praha, klub Midnight (Zubatého 3)
Vstup: 50,– Kč

Vampire party

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

fajn akcicka :)
hele milacci a kde a kdy se objevi fotecky z te akce? :-*
Miláčci nejprve potřebovali zprocesit zbývající materiál z uplynulého WGT a teď se zvesela pustí do probrání a uploadování JiSeho barvitého reportu s odvážnými detaily a bezhlavými experimenty:) čili během dnešního večera/noci se zde objeví..zůstaňte na příjmu!
ties cakam na fotoo :)))
Bang: http://www.sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/5550-fotoreport-vampire-party-v-klubu-midnight

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.