CzS předprodej lístků na Castle Party spuštěn!

Jako každý rok vám i letos nabízíme nákup vstupenek na gotickou hradní slavnost Castle Party v polském Bolkowě z pohodlí domova, ať už jste v ČR či na Slovensku.


Castle Party 2011


Pokud pravidelně sledujete CZ Sanctuary nebo oficiální stránky festivalu, víte, že lákavá soupiska letos obsahuje laskominy jako Atari Teenage Riot, Diary of Dreams, Suicide Commando, Project Pitchfork, Umbra Et Imago a celou řadu dalších. A naší každoroční misí (jako jednoho z hrdých partnerů festivalu) je co nejvíce zpřístupnit tuzemským příznivcům účast na této netradiční akci. Opět tedy na našem webu spouštíme oficiální předprodej vstupenek – vybírat můžete mezi jednodenní vstupenkou a lístkem na celý fest, včetně možnosti zamluvit si místo v námi (ve spolupráci s Legion W) vypravovaném autobuse na trase Trutnov-Bolkow a v pondělí ráno zpět.

Pro úplnost připomínáme, že neprodáváme (nemáme k dispozici) fyzické lístky – ty budou, jako každý rok, objednávajícím vydány až přímo v Polsku oproti našemu potvrzení a identifikaci proběhlé platby. Kapacita autobusu je omezená a výše finální částky za dopravu bude upřesněna podle počtu zájemců. Díky za pochopení.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ten autobus odchádza vo štvrtok a vracia sa v pondelok ráno cca kedy ?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.