Der Blutharsch s předstihem anoncují další koncert v Praze

Albin Julius a jeho parta Der Blutharsch si Prahu v poslední době zamilovali. Odehráli zde koncert v rámci feslivalu Nová Alternativa, který natočili na DVD a to slavnostně pokřtili v loňském roce na párty v klubu Chapeau Rouge. V těchto dnech anoncují koncert, který v hlavním městě odehrají na jaře příštího roku.

Der_Blutharsch_logo

Letošní rok věnují Der Blutharsch především vydávání nové hudby. Změnili si jméno na Der Blutharsch And The infinite Church Of The Leading Hand a CD nosič, jako primární médium pro svou novou hudbu mění za vinylový kotouč. Nejprve se představili split kolaborací s nedávno v Praze vystupující trojicí Aluk Todolo z Francie, aby ihned vyprodali náklad remixového alba "Will You Come Now", kde se spolu s Bohren und der Club of Gore a Blackhouse podívali na zoubek skladbám kolegů Phallus Dei. A to nejlepší na závěr - nová řadová deska "The Story About The Digging Of The Hole And The Hearing Of The Sounds From Hell" má také těsně před vydáním. Podle ukázek, které jsou roztroušeny na netu, to vypadá znovu na řádný rock'n'roll!

A na závěr informace, která musí potěšit srdce každého fanouška této psychedelické party - Der Blutharsch And The infinite Church Of The Leading Hand se představí znovu v Praze. Kupte si diář na příští rok - datum koncertu je totiž stanoveno na 8. března příštího roku.

 

Der Blutharsch and the infinite church of the leading hand + Aluk Todolo - a collaboration

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Uz se tesim :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.