VNV Nation remixují Within Temptation a vysvětlují situaci s EP

O nové desce VNV Nation "Automatic" a jejich vystoupení v Praze jsme vás informovali před pár dny. Zajímavých novinek je ale ještě o něco více...


VNV Nation

Kromě toho, že Ronana Harrise a Marka Jacksona uvidíme 25. září v pražském Lucerna Music Baru, kde představí své nové (údajně velmi energické a hymnické) album "Automatic" (psali jsme zde), kapela nezahálí. Nedávno totiž dokončila svou remixerskou práci pro Rotersand, kdy si posvítila na skladbu "Merging Oceans" z chystaného EP a také pro (možná trochu překvapivě) nizozemskou symphonic metalovou hvězdu Within Temptation. VNV Nation vzali do svých rukou skladbu  "Sinêad", která, včetně tohoto remixu, vyjde zanedlouho jako singl.

Fanoušci VNV Nation si navíc jistě vzpomenou na dlouhou dobu očekávané a zpožďované EP "Crossing The Divide", nad kterým již několik měsíců visel otazník a dohady hudebních publicistů. Zajímá vás, jaký bude jeho osud? Všechno dobře dopadne – EP vyjde a kapela jej dá ke stažení zcela zdarma. Ronan k tomu říká: "Cítíme, že to je nejlepší způsob, jak odčinit to dlouhé čekání na slibovanou nahrávku."

Dokončení a vydání tohoto krátkostopého nosiče mají na svědomí problémy osobního charakteru, neboť se Ronan musel v průběhu loňského roku podrobit několika vážným operacím očí. Očekávaná krátká rekonvalescence se kvůli komplikacím nakonec protáhla na šest měsíců, které celý proces kolem EP pozdržely.

Zdroj: Blackvector.se (VNV Nation announce new album + remix Within Temptation + Free EP)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.