Obal a novinky k novému 2CD Bratrstva Luny

Jediný koncert Bratrstva Luny na domácí půdě v roce 2011 se uskuteční již tento čtvrtek 5.5. 2011 ve Futurum music baru v Praze. Pokřtí na něm CD "La Loba Ante Portas".


La_Loba_Ante_Portas_cover


Speciálním hostem křestu novinkového 2CD bude norský kytarista Peter "Pluto" Guthe, který se podílel na nahrání skladeb "Továrny na smrt Auschwitz – Birkenau" a bonusové "Fantasmagorie". Duše verbální komunikace Bratrstvo Luny R.X.Thámo říká: „Vizuální ztvárnění našeho hudebního vyprávění bude na české poměry tak velkorysé, že ho nelze kvůli jeho náročnosti na přípravu a to jak po stránce technické, tak i finanční v dohledné době opakovat“.

Distribuce novinkového „vlčího alba“ CD La Loba Ante Portas (vychází jako 2CD exklusivní digibook opatřený parciálním lakem s bookletem o 36 stranách  od uměleckého grafika Jaromíra Deathera Bezruče) bude zahájena ve Futurum music baru. Od 6.5. lze CD objednat na webu skupiny nebo zakoupit v kamenném shopu Nosferatu v Praze.

Více se můžete doslechnout ze záznamu pořadu Rockpalác (vysílaném 29. 4. 2011), který byl jako gothic speciál věnován kapelám Batrstvo Luny a XIII. století, nebo dnes večer v tradiční temné dvouhodinovce Dark Wave na radiu Wave, kde uslyšíte rozhovor s R.X. Thámem.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.