XIII. století myslí na novou gothic rockovou generaci

O tom, že gothic rocková legenda XIII. století připravuje kompilaci svých nahrávek, jsme vás informovali už před časem (bylo to tady). Datum vydání se blíží a s ním vylézají na povrch nečekané podrobnosti. Album se bude jmenovat „Famfrpál“ a bude obsahovat notorické hitovky kapely v úpravě pro dětského posluchače.

 

XIII_stoleti_-_Famfrpal


Dlouho se spekulovalo, jak bude bestofka jihlavské čtveřice znít a výsledek překvapuje snad každého, kdo se prozatím k informacím o albu dostal. Vydavatel EMI k tomu vydal krátké prohlášení: „Alba určená dětskému posluchači jsou v dnešní době poslední hudební komoditou, která má velký odbyt. A protože velká skupina fanoušků XIII. století vychovává děti, přemýšleli jsme, jakým způsobem přitáhnout ke krásám gotického rocku novou generaci.

Výsledkem je průřezová deska XIII. století, která s pomocí nestorů dětské písničky Jaroslava Uhlíře a Petra Skoumala drží základní žánrové obrysy a textově se přímo dotýká dětského srdce. A proč název „Famfrpál“? Vždyť fenomén Harryho Pottera je přímo napuštěn gotickým cítěním světa okolo nás. Jsme přesvědčeni, že je to logické spojení, což odráží i trojice skladeb v závěru alba.“

Více napoví seznam kompozic (originální názvy si každý jistě vydedukuje sám):

1. Justýnka
2. Oprava domu slunečnic
3. Kabaret Němcová
4. Nevěsta bez bot
5. Alžběta ve vaně (Eli má pech)
6. Měsíček na Londýnem
7. Kníže a boty
8. Prezident Evil
9. Tapír s houslemi
10. Splihlé vlasy
11. Paletta
12. Kaká Plomby
13. Růže a mrož
14. Julie maluje každou noc
15. Transylvanian Hagrid
16. Famfrland
17. Mystery Hermiona

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Výše aprílová verze - tady verze, která odpovídá realitě 8) :<br />http://www.popron.cz/xiii-stoleti-ritual-2-cd/s-217323/?bnews=1
... a hned se najde někdo, kdo to musí prozradit... :P <br /><br />Jinak :D :lol: :lol: Zajimalo by me, co na to Petr Stepan :lol:
Krásná práce - opravdu povedený apríl :lol:
jako dobry, myslim nejen v polsku by se to chytlo...
:D tak toto som teda nečakala :D ... je to milé ale tiež by ma zaujímalo čo na to hovorí Petr :D :)
Mockrát děkuji!od té chvíle co si to přečetl můj synek(7let/,tak se mnou nepromluvil!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.