Klutae útočí hned na několika frontách

Když se Claus Larsen vracel před pěti roky zpátky na scénu, pomohlo mu EP jeho punkovějšího alter ega Klutae. Od té doby se na nás valí jedna nahrávka Leæther Strip za druhou a u Klutae ticho po pěšině. To se ale v těchto dnech radikálně změní.

 

Klutae_-_AEBM

 

Nejdříve přichází na světlo světa EP "Slippery When Dead", které je vlastně ochutnávkou připravovaného druhého LP (prvního po desce "Excluded" z roku 1992!). V Evropě si distribuci zajišťuje sám Claus, v Americe si ale zajistil solidního vydavatele v labelu WII rec. Nová deska ponese název "Electro Punks Unite" a vyjde v červnu.

To ale není všechno. Čiperné vydavatelství Black Rain pokračuje ve vydávání exkluzivní řady limitovaných vinylových nosičů, a právě v těchto dnech oznámilo na 2. dubna vydání EP "AEBM", které bude obsahovat šest skladeb Klutae. Čtyři najdete na připravované nové desce (neshodují se s "Slippery When Dead"), jedna nevyjde jinde než právě zde (Idea + Design + Plan = Produce) a závěrečná položka je novou verzí největší hitovky souboru Desert Storm z dvacet let starého EP "Explicit"

 

Klutae_-_AEBM_real

 

Tracklist AEBM EP:

1. A world you would be proud of… 3:37
2. Electropunks Unite 3:47
3. Tired of you 3:29
4. Idea + Design + Plan = Produce 4:13
5. Desert Storm (Bagdad Popo Version) 4:00

A na závěr ještě poslední důležitá poznámka. Klutae se poprvé za celou dobu nahodilého fungování dočká své živé podoby! První koncert je prý už domluven a měl by se odehrát v Německu. Kdy a kde, to zatím Claus neprozradil, ale až tak učiní, budeme vás o tom informovat.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

ELectro Punks Unite bude jiz treti deskou. Druha byla Hit'N'Run z roku 2006.<br /><br />http://www.discogs.com/Klut%C3%A6-HitNRun/master/29210
Ahoj,<br />Jasně, ale já možná Hit'N'Run beru jako hybrid starých fláků a nových kompozic (pravda, v převaze). Částečně jako kompilačku, i když to taky není to pravé upřesnění. Takže proto mluvím o "Electro Punks Unite" jako o druhé dlouhohrající řadovce.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.