The Mission jsou zpět a chystají nové album!

The Mission jsou opravdu zpět, nejedná se o žádný vtip. Wayne Hussey, Craig Adams a Simon Hinkler (aneb tři čtvrtiny původní sestavy) se aktuálně nacházejí ve studiu kdesi v Sussexu (UK) a společně s bubeníkem Budgiem (dříve Siouxsie & The Banshees, The Creatures a The Slits) nahrávají album "Jokerman" plné zbrusu nových skladeb. Deska by měla vyjít v době oslav pětadvacátého výročí vzniku kapely, výroční koncerty jsou naplánovány na říjen.

 

mission

 

Pro drtivou většinu fanoušků se jedná o úplnou novinu, kapela k tomu říká: "Opravdu jsme se snažili to udržet pod pokličkou do té doby, dokud nebude všechno připraveno, ale vypadá to, že informace se nějakým způsobem dostala ven. Takže jsme se rozhodli zprávu zveřejnit, abyste se o tom nedozvěděli odjinud."

Poslední album The Mission, na kterém se podílel Craig Adams, bylo deset let staré album "Aura". Simon Hinkler se s kapelou objevil jako host před třemi lety na koncertech v Shepherds Bush. Ve studiu se naposledy objevil při nahrávání alba "Carved In Sand" z roku 1990 (pokud nepočítáme jeho kytarové sólo ve skladbě "Grotesque" z poslední desky "God Is A Bullet").

Připravovaná deska vyjde u 'starého' labelu kapely Universal, produkci má na starost Tim Palmer, se kterým kapela spolupracovala již na ceněných albech "God's Own Medicine" a "Carved In Sand". Palmer v minulosti produkoval i např. alba U2, Pearl Jam, Davida Bowieho, nebo HIM.

 

Provizorní tracklist alba prozatím vypadá takto:

  1. You're Just Another Pawn In My Game
  2. Don't Be Fooled Yet Again
  3. Laugh Until I Cry
  4. Idiot Savant
  5. Cross My Palm With Silver
  6. April Rain
  7. Have You Got It yet?
  8. Pull The Wool Over Your Eyes
  9. Retirement Fund
  10. The Joke's On You
  11. Man Of Few Words
  12. (If You Understand) Keep It To Yourself

 

Další novinky budeme samozřejmě sledovat.

 

mission_-_wayne_hussey

 

zdroj: Side-Line.com (The Mission reunite and announce 'Jokerman' album).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tahle zpráva mě opravdu velmi potěšila!
Nejsi sám ;-) jsem hodně zvědavej, co vyleze z autorskýho spojení Hussey/Budgie...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.