Přijďte zapařit na druhou Steam-Up Party

Steam-up 2V sobotu 12. března proběhne v pražském klubu Gox již druhá party, věnovaná všemu kolem steampunku. A na co všechno se můžete těšít tentokrát?







Dámy, pánové, inteligencí obdaření automatoni,

rok se s rokem sešel a přichází čas, kdy je třeba oprášit fraky a naklepat honzíky, naleštit zašlá ozubí mechanická, setřít popílek z leteckých brýlí a sejít se, vystoupit z neelektrifikované tmy a vstoupit do světla matně poblikávajících plynových lamp, zkrátka a dobře opustit laboratoře, dílny a plány osnující pád britského impéria a přijít k nám, mezi viktoriánské gentlemany a dámy se smyslem pro potrhlá dobrodružství. Bude totiž – věřte tomu nebo ne – ale už druhá Steam-up párty!

Pokud jste právě nabyli dojmu, že čtete výlev šíleného excentrika, pak ano! Nachystali jsme pro vás bláznivou párty jako vystřiženou z dob, kdy nebe brázdily vzducholodě a moře terorizoval Nautilus. Dámy a pánové, vítejte do 19. století, které se nikdy neuskutečnilo, do světa vynálezů, kouzel a zázraků vědy, uzavřených a oživených v jediném báječném večeru. Ta noc nastane 12. března, kdy se v 19:00 otevřou brány music klubu Gox a vy sestoupíte do jeho klenutého podzemí.

Oproti loňsku jsme se přestěhovali do většího a rozhodně stylovějšího klubu. Párty ve steampunkovém stylu je otevřená zcela všem, vezměte babičky, strýčky a tetičky, vyhrabejte ve skříních kanýrové sukně a kárované šle, zašněrujte kotníčkové boty nebo přijďte ve vytahaném triku po tátovi a pokud budete přesto úpět, že nemáte co na sebe, na místě bude několik obchůdků prodávajících výhradně steampunkové doplňky. A krom permanentního obluzování zvukovodů vás čeká i další doprovodný program-tanec, krásné dívky, tombola a úžasné róby. Náš tým byl totiž posílen o nové partnery – Draculaclothing.com a Sanctuary.cz.

steamup22


Dva DJs se postarají o váš sluch a dobrou náladu (hrát se nebude jenom klasický steampunk, ale i kabaret a elektro/dieselpunk/swing), bar bude otevřen (s alkem, nealkem a možností dát si kafíčko ve starožitném křesílku) , v místě je oddělená šatna, takže se nebojte přijít stylově vymóděni, přebytečné svršky bude kam odložit. Na památku a pro radost si můžete pořídit cokoliv od stylového šperku přes brýle až po nějaký ten obleček a to hned od několika výrobců – Leather-Rat.cz, Draculaclothing.com (jejich zboží si můžete objednat přes internet a na párty vyzvednout i zaplatit v korunách), Riwaa Nerona se svými doplňky a Psychee se speciální kolekcí.

Během večera uvidíte i několik tanečních performací v několika stylech (přesto pořád steam). Vystoupí Pertakoin s břišním tancem, mezi tančícími hvězdami večera zazáří i trojice dam Sharie (tanec s veil poi), Martina Vieweg a Kateřina Galeb Havelková s kabaretem, industrialem a břišním tancem.

Steam-up party II

12. března 2011 (start 19:00)
Praha, Music club Gox (Nádražní 76)
Vstup: 100,- Kč

 

Steam Up II

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pozor pozor! Prvních 5 platících návštěvníků Steam-up párty dostane od Draculaclothing.com uvítací dáreček, takže neváhejte a doražte hned ze začátku akce a třeba budete mít štěstí!
taky tombola se nám krásně rozrůstá a market roste

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.