Okénko do hitparád

Protože se v poslední době vyrojily spekulace, že hitparáda DAC nereflektuje skutečnost o oblíbenosti skladeb, ale spíše je podpůrným prodejním prostředkem pro některé labely, budeme v našem nepravidelném okénku uvádět výsledky podle žebříčku GEWC, který při sestavování spolupracuje s internetovými radiostanicemi a je považován za skutečně seriózní médium.

 

Špice singlového žebříčku GEWC patří již čtvrtý týden And One a jejich kousku "Zerstörer", který je vábničkou na novou desku "Tanzomat". Druhá příčka patří novince od Suicide Commando "Death Cures All Pain", z novinek můžeme jmenovat např. čerstvý singl "One Night" od Deine Lakaien.

 

 

And One - Zerstörer

 

Singlová TOP 5 GEWC (9.týden) :

1. And One - Zerstörer

2. Suicide Commando - Death Cures All Pain

3. BlutEngel - Reich mir die Hand

4. Ghost & Writer - Man On A Wire

5. Wort-Ton - Leere Räume (feat. Chris Pohl)

 

Nejvyšší pozice albového žebříčku GEWC patří skvělé nové desce Covenant "Modern Ruin". Druhé místo okupuje kompilace "Electro Body Matrix", třetí pozici pro sebe tentokrát uzmuli v Německu velmi populární Patenbrigade:Wolff s albem "Verbundstoff". Mezi novinkami, které míří do albového žebříčku, jmenujme např. Elias Matt & (the)Rescue Mission s albem "Achtung! Alpha", se kterým jsme vám před pár dny přinesli rozhovor.

 

Patenbrigade: Wolff feat. Andre Hartung - Arbeit am Rohr 

 

Albová TOP 5 GEWC (9. týden) :

1. Covenant - A Modern Ruin

2. Various Artists - Electro Body Matrix

3. Patenbrigade: Wolff - Verbundstoff

4. Ghost & Writer - Shipwrecks

5. Armageddon Dildos - Untergrund

 

Kompletní žebříčky GEWC hledejte zde.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.