V Trutnově připravují promítání filmu o The Young Gods

Atraktivní dárek připravili organizátoři trutnovského hudebního festivalu Jazzinec pro fanoušky švýcarské kapely The Young Gods. Týden před jejím koncertem budou ve společenském centru Uffo promítat hodinový film nazvaný Lonely Pioneers. „Bude to jakási odměna věrným příznivcům, jedinečná záležitost poznat kapelu ještě před jejím živým vystoupením,“ uvedl dramaturg Jazzince Tomáš Katschner. Promítání je připraveno na příští středu 9. února od 19 hodin v sále společenského centra Uffo. „Podařilo se zajistit projekci hodinového dokumentu o nejslavnější kytarové skupině bez kytar. Ta bude letos hrát v sedmi českých městech, ale pouze ve třech se bude promítat její film. Trutnov je jedním z nich,“ řekl Katschner.
Film režiséra Christiana Waltera poběží v původním znění s českými titulky a uvedou jej ukázky z právě vycházejících koncertních DVD skupiny. Majitelé vstupenky na jakýkoliv jazzincový koncert budou mít na filmovou projekci vstup zdarma. Ostatní zaplatí padesát korun.

Připomeňme, že kapela The Young Gods je považována za muzikantskou hvězdu první velikosti. Existuje už 25 let. V Trutnově odehraje plnohodnotný, spíše rockový koncert, navíc právě sem přiveze svoji novou desku. Vstupenky na koncert bez židlí, který se uskuteční ve středu 16. února v Uffu, je možné už nyní kupovat lístky v předprodeji.

 

young_gods_-_band

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.