Hell Party se vrátí již pošesté

Tetovací a piercingové studio Hell.cz chystá i letos Hell Party, unikátní večírek nejen pro příznivce body modification.

Klub Abaton otevře 16. dubna 2011 dveře nadšencům do piercingu, tetování a dalších forem zdobení těla a na své si přijdou i fandové latexu, fetiše a BDSM. Rádi přivítáme i ty, kteří si v těchto oblastech chtějí rozšířit obzor jen jako diváci.

Podtitulem Hell Party je "Neúspěšně testováno na normálních lidech". Proč asi?! Zkusili jste někdy pustit videa z Hell Party babičce nebo tátovi? Jestli ne, věřte nám, stojí to za to. Fotky i sestřih z HELL Party najdete na našem webu www.hellparty.cz.

Chcete vystupovat na Hell Party?

Hell Party začíná tradičně v odpoledních hodinách, kdy mají návštěvníci jedinečnou šanci spatřit průběh rituálu skarifikace, neboli uměleckého jizvení, z rukou nejznámějšího českého skarifikátora FouSage. Přímo na pódiu před zraky diváků budou také aplikovány piercingové šněrovačky a intimní
piercingy. Láká vás trošku se exhibovat a nechat si na pódiu na Hell Party aplikovat piercing či šněrovačku? Napište nám na she-mon@hell.cz. Další informace najdete v sekci Často kladené dotazy na www.hellparty.cz.

Program Hell Party

Hell Party dává prostor různým vášním. Proto je prostor klubu Abaton symbolicky rozčleněn na tři sekce.

Hlavní scéna je zasvěcena piercingu a těsným modifikacím. Večer zahájí provokativní módní přehlídka s extravagantními účesy z vlasového studia Hell.cz. Svůdné modelky na pódiu vystřídá krvavý kabaret členů studia Hell.cz, který rozehraje performance s dekadentní aranží. Nedílnou součástí těchto
vystoupení je suspension neboli zavěšování lidí za kůži na háky. Tento dávný rituální prvek ve spojení s tajemnou atmosférou show slibuje nezapomenutelný zážitek.

Druhým prostorem je Fetish stage, kde bolest nabývá dráždivých rozměrů. Bondage, spanking a další vzrušující praktiky, které jinde jen těžko uvidíte.

Protože bez muziky nemá žádný večírek pořádné grády, nemůže chybět Music stage s hardcorovou hudební smrští.


HELL_Party_6_logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.