Electro EP proti ropné havárii v Mexickém zálivu

Vlastně ani není žádným velkým překvapením, že se současní umělci vyjadřují i k takovým tématům, jako jsou ekologické katastrofy. Jednou z těch nejvýraznějších v letošním roce byla bezpochyby havárie těžební plošiny Deepwater Horizon, při které došlo k úniku ohromného množství ropy do Mexického zálivu a která se tak stala největší kalamitou svého druhu v dějinách Spojených států.

Právě tato událost zvedla ze židle i zavedeného aggrotech/industrial/EBM DJe a hostujícího koncertního člena Komor Kommanda, pana END:theDJ. A výsledek na sebe nedal dlouho čekat, neboť před pár dny vydal tento chlapík na labelu Nilaihah Records šestiskladbový nosič s názvem "Fires on the Shore". Originální verzi titulní skladby, na které se vokálně podíleli kolegové z projektů jako Assemblage 23, Uberbyte, System Syn, a Miss FD, doplňuje pětice remixů. V nich si vzali píseň na paškál například Northborne, Shiv-r nebo Angels on Acid.

CD je věnováno obětem katastrofy a zároveň všem, kteří se podílejí na likvidaci devastujících následků. Zakoupením nosiče pomůžete nejrůznějším nekomerčním organizacím, které si tak budou moci dovolit pořídit další potřebné věci – od ochranných a čistících prostředků přes nouzové prostory až k jídlu pro nadšené dobrovolníky. Více informací najdete na www.saveourgulf.org.


Fires On The Shore EP


Tracklist:

1.Fires On The Shore
2.Fires On The Shore – Northborne Version
3.Fires On The Shore – Erektor Version
4.Fires On The Shore – Touched By Stahlnebel & Black Selket
5.Fires On The Shore – Angels on Acid Version
6.Fires On The Shore – Shiv-r Version

Zdroj: Side-Line.com (END:theDJ launch anti-BP oil spill EPCD 'Fires on the Shore')

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.