Podrobnosti k nové desce Merciful Nuns

A zase ti Merciful Nuns! Před deseti dny jsme na CZ Sanctuary informovali (tady) o možnosti stáhnout si od těchto okultně-gothic rockových pohrobků Garden of Delight zdarma předělávku klasiky "The Eternal" od Joy Division. To však byl teprve předkrm "mimo soutěž" k hlavnímu chodu, kterým bude zbrusu nové album "Hypogeum II".

To se bude podle doprovodných materiálů na osmi temnějších a přímějších skladbách téměř filmově výpravným způsobem vracet do nitra Podsvětí a zprostředkovávat další úžasnou cestu k zapomenutým megalitickým kulturám. Navíc by mělo jít o "desku, která bude bezpochyby dosazena na trůn současné produkce klasické goth hudby."  Za podtitul novinky, která vyjde 28. ledna 2011, vybral frontman kapely Artaud Seth výrok Platóna: "Egypt zaznamenal a na věky uchoval moudrost starých dob... od časů pradávných, kdy bohové řídili běh země na úsvitu civilizace."

Novou desku budeme moci slyšet i živě 15. dubna 2011 v Praze, kde Merciful Nuns vystoupí spolu s Whisper in the Shadow a Vendemmian v rámci unikátního večírku Goth Rock Over Prague.


Merciful Nuns Hypogeum II


Tracklist:

1. The Portal
2. Hypogeum
3. Sacrosanct Hill
4. Evolution

5. Sanctuary
6. Civilisation One
7. 3117 BC
8. Megalithic Dreams

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.