Stáhněte si předělávku Joy Division od Merciful Nuns

Frontman a zpěvák Artaud Seth, který si po rozpuštění dlouholetých Garden of Delight udělal radost založením nové okultně-gothic rockové formace Merciful Nuns, nás novinkami poměrně zásobuje. Kromě toho také myslí na své fanoušky, které se snaží co chvíli potěšit nějakým tím hudebním dárkem, ať už je to nová skladba (psali jsme zde) nebo rovnou záznam celého koncertu (jako třeba tady).

Výjimkou není ani razantně se hlásící začátek zimy, ke kterému Merciful Nuns dávají zdarma ke stažení svojí verzi skladby "The Eternal" od Joy Division – tu kapela označuje jako "dokonalý soundtrack pro nadcházející chladné dny a jednu z nejpůsobivějších klasik od Joy Division vůbec". Vše co musíte pro stáhnutí skladby udělat, je bezplatně se registrovat na stránkách kapely, kde Vám bude výměnou za emailovou adresu přidělen kód pro vstup do "Velké lóže" (fanklubu Merciful Nuns). Na webu Lóže najdete nejen skladby ke stažení, spořiče obrazovek, ale i duchovní inspirace tvorby kapely či detaily z tvorby nového "vizionářského alba", které Artaud, Jawa a Jón v současné době dokončují.

Na závěr nezapomeňme zmínit, že Merciful Nuns budeme mít tu čest uvítat spolu s rakouskými Whisper in the Shadow a briskými Vendemmian v rámci výjimečného večírku Goth Rock Over Prague 15. dubna 2011 v Praze.


Merciful Nuns

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.