Debbie Harry z Blondie vypráví o přepadení masovým vrahem Tedem Bundym

Jedna ze zásadních postav amerického undergroundu minulého století, zpěvačka a herečka Debbie Harry, nedávno vyzradila médiím svůj hrůzostrašný zážitek se sériovým vrahem Tedem Bundym.

Ten si někdy začátkem sedmdesátých let vybral nerozvážnou krasavici za svůj cíl a nabídl jí doslova pekelnou jízdu autem. Debbie vypráví, že jen co nasedla do vozu, zbystřila chybějící kliky od dveří a vlasy se jí rázem zježily hrůzou. Naštěstí se jí (neprozradila ovšem jak) podařilo otevřít dveře zvenčí a po krátké potyčce s vrahounem utekla do noci. Poté, co svůj gentlemanský odvoz zahlédla v televizních zprávách s varováním o nebezpečném šílenci, celá historka vyvrcholila do skutečně dramatických rovin.

Theodore Robert "Ted" Bundy totiž v letech 1974 -78 na území Spojených Států brutálně zavraždil na 30 obětí. Většinu z nich tvořily mladé ženy, které vyhledával díky svému sympatickému vzhledu a šarmu přímo na veřejnosti, poté znásilňoval, zavraždil a nejednou s nimi i posmrtně obcoval. Není divu, že si vnadná, blonďatá zpěvačka vysloužila jeho pozornost.

Ať už je pravdivost této historky jakkoliv zbochybnitelná, jisté je, že se Debbie Harry i po několika dekádách od svého kariérního startu stále těší velké pozornosti. Na příští rok také chystá vydání svého dalšího sólového alba "Panic Of Girls". Posledním hudebním nosičem prozatím zůstává "The Curse of Blondie" z roku 2003.

 

warhols-debbie-harry

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.