Funker Vogt se rozcházejí s textařem i managementem

V lidském životě není nic jisté – o tom by mohli třeba takovi zasloužilí němečtí elektronici Funker Vogt povídat. V současné době totiž jejich kapelním životem cloumá značné množství změn. Nejprve se jejich cesty rozešly s Björnem Böttcherem, kterého si fanoušci nejvíce pamatují podle typických maskovacích maleb na obličeji, a epidemie se evidentně šíří dál. 

Kapelu totiž nyní opouští i Kai Schmidt, který více než patnáct let psal pro Funker Vogt téměř veškeré texty (včetně těch na poslední desce "Blutzoll"). Následkem tohoto rozdělení se však i manažerská společnost REPOMANagement rozhodla s posledním dnem tohoto roku ukončit spolupráci se skupinou. Stále bude prodávat staré desky formace, nevydá však již žádný nový materiál.

Server Side-Line kontaktoval Schmidta, aby od něj zjistil důvody tohoto rozhodnutí a dostal tuto odpověď: "V podstatě se nic nezměnilo – Björn a já budeme dál pokračovat s RepoRecords. Pokud bude příležitost, mohl bych například začít psát texty někde jinde, ale není to tak, že bych zoufale hledal novou kapelu. Uvidíme. Aktuálně jsem zkrátka přestal pracovat s Funker Vogt a všechno ostatní pokračuje dál."



Funker Vogt – Fallen Hero


Zdroj: Side-Line.com (REPOMANagement and Funker Vogt to go separate ways in 2011)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.