Remixové EP Recoil volně ke stažení

Během příprav Alana Wildera na už proběhlou sérii vystoupení Recoil v rámci propagace výběrovky „Selected“, došlo u mnoha tracků k mírným úpravám. Při remixování vlastního materiálu napadla autora myšlenka nabídnout jednu ze skladeb k remixovým hrátkám Danielu Myerovi (Haujobb, Covenant, Destroid a mnoho dalších pseudonymů). Jeho letošní deska projektu Architect nazvaná „Consume Adapt Create“ totiž Alanovi naprosto učarovala. Slovo dalo slovo a výsledkem je trojice remixů skladby Want, která teď vychází volně ke stažení.

„Want (The Architect Mixes)“ je k dispozici na stránkách Recoil hned v několika formátech – mp3, wav (16bit i 24bit), m4a a flac. Navíc je trojice remixů doplněná o film „Renegade of Noise 808“ z dílny Dmitryje Semenovova s doprovodem originálu Want, remix starší Jezebel od Ehron VonAllen a fotografickou knížečku Ivany Dvorské, spolupracovnice Lakeside X, připomínající momenty proběhlého A Strange Hour turné.


Recoil - Want (Renegade of Noise 808)

 

Pokud byste navíc chtěli zadarmo získat výběrovku „Selected“ podepsanou samotným Alanem Wilderem a volné lístky na představení Recoil, která v prosinci proběhnou v Berlíně nebo Drážďanech, pak zkuste štěstí ve vědomostním testu, který Alan pro vás připravil ve spolupráci s portálem Depmod.com.

www.depmodcontest.com/recoil

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.