Depeche Mode a Vince Clarke znovu spolu?

V letošním roce se po 35 letech existence poprvé neuskuteční slavnostní vyhlášení jmen přijatých do Rock'n'rollové síně slávy v Clevelandu.

Ceremonie, kde budou oceněni Depeche Mode, Nine Inch Nails, T.Rex, Doobie Brothers, Whitney Houston a Notorious B.I.G. měla proběhnout nejprve 2. května (informovali jsme ZDE), posléze byla přesunuta na 11. července, aby byla nakonec definitivně zrušena. Následně byl oznámen pouze livestream s děkovnými řečmi a rozhovory laureátů, který se uskuteční 7. listopadu. Důvodem je samozřejmě stále bující coronavirová pandemie v USA.

Fanoušci Depeche Mode napjatě očekávali, zda se v online přenosu představí také zakládající člen formace Vince Clarke (Erasure, Yazoo) a u této příležitosti odehraje s bývalými kolegy několik klasik. Ten v rozhovoru pro časopis Sonic Seducer řekl: "Byli ke mně velmi milí a opravdu mě na slavnostní předání cen pozvali, ale odmítl jsem, protože sám sebe nevnímám jako rock'n'rollovou hvězdu. Navíc jsem se podílel pouze na jednom albu a cítím se více zodpovědný za úspěch Erasure než Depeche Mode". Což je asi fér, vzhledem k tomu, že Vince Clarke byl členem Depeche Mode pouze v letech 1980 a 1981.

Další bývalý spoluhráč Alan Wilder, který byl u Depeche Mode mezi lety 1982 a 1995, prozatím neposkytl žádné oficiální prohlášení. Necháme se tedy překvapit, jak to celé nakonec dopadne. Každopádně všem současným i bývalým členům Depeche Mode k ocenění srdečně gratulujeme!


 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vincovo vyjádření má logiku,ale myslím že by mu nikdo nevytkl kdyby se akce učastnil.Ba naopak by to většinu fans mile potěšilo.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.