Dancepunkoví You Say Party! poprvé od smrti bubeníka ve studiu

Tragické úmrtí bubeníka Devona Clifforda, kterého přímo na stagi 17. dubna zasáhla srdeční příhoda a další den ráno zesnul, poznamenala letos kanadskou dance-punkovou partu You Say Party! We Say Die! dost drastickým způsobem. Ze všeho nejdříve pochopitelně odpadly naplnované koncerty (včetně toho květnového v Praze), pak se rozhodli vzhledem k Devonově památce zredukovat název kapely na pouhé We Say Party! a se studiovými nahrávkami pro tento rok stejně jako s náhradou evropského turné to vypadalo bledě.

Nyní ale z tábora zpěvačky Becky Ninkovic a jejich kolegů přicházejí dobré zprávy. S novou bubenickou výpomocí a výměnou na postu klávesisty zamířili You Say Party! do studia nahrát nově vzniklý materiál. Basák Stephen O'Shea prozradil, že v současné době pracují na šesti nových tracích a ačkoliv datum jejich vydání zatím není jasné, také podle vyjádření dalších členů to zatím vypadá na sérii několika eponymních desek. Posledním počinem kapel prozatím zůstává měsíc staré remixové album jejich poslední, lońské desky "XXXX".  

You Say Party! vystoupí po boku Xiu Xiu nebo Zola Jesus (poslech její aktuální desky v této novince) 11.listopadu v žižkovském Matrixu.

You Say Party! We Say Die! Photo by Jo McCaughey

Zdroj: http://www.nme.com/news/you-say-party-we-say-die/53298

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.