Emily The Strange čeká filmové zpracování

Tajuplná dívčina a její kočičí parťáci zdobící světoznámé produkty od kabelek a triček až po elektrické kytary se pravděpodobně dočkají filmového zpracování. Postavičku, jejíž první návrhy pochází už z roku 1991 a svými roztomile morbidními kousky láká odjakživa především komunitu goths, si pravděpodobně střihne třináctiletá herečka Chloe Moretz. Tu jste nedávno mohli vidět v akční komedii Matthewa Vaughna "Kick-Ass" a dobrou průpravou na malou Emily jí bude role vampýřice v hororovém remaku "Let Me In", jehož natáčení se právě chystá.

Rob Reger, tvůrce značky Emily The Strange,  si mladou herečku vybral na letošním Comic-Conu a kromě jména hlavní představitelky zatím víme jen to, že story se bude točit kolem této gotické nezbednice a jejich kamarádech Sabbath, Nee-Chee, Miles a Mystery.

 

chloe-moretz-kickass

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Je tam jeste film o filmu a dve sceny z filmu... Jinak Kick-Ass nemel chybu.
No to jsou teda věci... kouknul jsem se na ten trailer a přesně, jak jsi psala – některý ty scény vypadají podobně, ale nějak z toho cítím takový ten "amerika" přístup...ale tak uvidíme, hrozně nerad předjímám, třeba nakonec budeme nadšeni...jakkoliv už mám Oskara a Eli tak spojený s těma výbornejma švédskejma hercema, že se to bude jen těžko přebíjet. Ale staly se už i divnější věci 8)
Jj, fakt. :o <br /><br />Na CSFD je k tomu trailer: http://www.csfd.cz/film/248296-let-me-in/videa/<br />Podle střihů na některý scény to vypadá, že se docela držej předlohy. Jinak se povídá, že herci původní snímek vůbec neviděli a režisér to konzultuje s autorem novely. <br />Takže - když to dopadne blbě, bude z toho jen slátanina, ale kdyby náhodou tvůrci projevili víc invence než se čeká, tak by se v americký verzi mohlo objevit i něco co v původní verzi není a zůstalo to jen v té knize. ;-) <br /><br />Osobně tyhle remaky nepobírám, kdy ve světě vznikne perfektní film a amíci ho hned musej předělat podle svýho. Je to jen o zisku - aby měl americkej filmovej průmysl co žrát.
Počkej, takže to fakt bude předělávka? :O<br /><br />No, neumim si představit příliš mnoho hollywoodských režisérů, kterým bych "Låt Den Rätte Komma In" svěřil...ale taky je neznám všechny a třeba nás čeká nějaké překvapení...<br /><br />Na druhou stranu pokud má Hollywood potřebu dělat remake, tak se asi nedá předpokládat, že mu půjde o to udělat to stejně jako Tomas Alfredson, ale spíše to vzít asi "rychleji" pro současného diváka...aby z toho nakonec nebyl další Twilight tyjo :D
Taky jsem zvědavá. V "Kick-Ass" byla hodně dobrá, tak uvidíme....<br />"Let Me In" bude něco zase úplně jinýho - žádnej akčnák, ale film s pomalou atmosférou, pokud se teda bude držet původního švédskýho snímku "Låt Den Rätte Komma In"
Nooo, ono i kdyby šlo o ten samej snímek, tak to ještě bohužel vůbec neznamená, že bude i americkej remake stejně dobrej/pomalej/atmosferickej. Kdo ví, třeba z něho nakonec přece jen vyleze nějakej akčňák :D.
hihi, nechtěla jsem tu dělat nějakou scénu :lol: ale to, že se USA/VB pouští do předělávky mého nejoblíbenějšího švédskýho filmu se mě dcela dotklo. :-? Protože co si budem povídat - takovou atmosféru, jakou uměj seveřani, v Hollywoodu nedokážou.
Hmm, tak to jsem teda zvědavá:)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.