Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave?

V dnešním 115. dílu pořadu Dark Wave se vrátíme naposledy k čtvrtému dílu indoor festivalu Night Side. Zde jsme po koncertu odchytili Ronnyho Mooringse, principála největší hvězdy festivalu, Clan Of Xymox, a vyzpovídali jsem ho, na rozdíl od loňského telefonického rozhovoru, z očí do očí. V rozhovoru došlo na vynucené improvizace sestavy kapely, mluvili o tom, proč skládá v kapele veškerou muziku jen on, a zafilozofovali o tom, co je a není originální muzika a na závěr naťukli téma, co se stane s písničkami, které Ronny neumístí na žádný nosič.

Vedle rozhovoru se můžete těšit na aktuality z táborů Faith And The Muse, Gothminister, Blitzkid, Angelspit nebo Soman, v Démantu si představíme darkwave legendu Amber Asylum, kteří letos vystoupí poprvé v Praze, pustíme si po písničce z nových desek projektů Rajna a Svalbard a na závěr vás pozveme na neofolkový večírek do pražského klubu K4, kde vystoupí Luftwaffe, Gnomonclast a Art Acscons.

Živé vysílání radia Wave můžete na internetu naladit zde. Odvysílané pořady si můžete poslechnout na stránkách Radia Wave.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.