Nasajte vůni punkové nezávislosti s novým parfémem Sex Pistols

Uveďme nejprve na pravou míru, že tato novinka není nejapným pokusem podsouvat vám v promo článku produkty "velkoparfumérií". Je spíš ironickým pousmáním nad tím, jak se v poslední době i nejzarputilejčím vyznavačům anarchistické a rebelské ikony minulého století, britskému světoznámému brandu Sex Pistols, rozpadají vize o původní nezávislosti punkového hnutí. Frontman Pistols, John Lydon aka Johnny Rotten, nedávno s odřenými zády před fanoušky obhájil svojí účast v reklamě na máslo, nyní přichází převapení v podobě luxusního parfému.

sexpistols_perfume

Unisex vůni zabalenou v proslulém designu singlu "God Save the Queen" přináší společnost Live Nation Merchandising, která dlouhodobě spravuje produkty otištěné značkou Sex Pistols. Samotnou výrobu voňavky zprostředkovává pařížská parfumérie Etat Libre d'Orange a její cena se pohybuje kolem 40 euro, tedy zhruba tisíce korun.

Pokud zalovíme v historii produktů nesoucích pistolácké logo, nemůže nás nakonec tento krok nikterak zaskočit - na trhu se v předchozích letech objevily například také oficiální Sex Pistols Vans skejtky, Lego figurky s vizáží této zlotřilé čtveřice, stejně tak jako action figure Sida Viciouse nebo update pro hru The Sims s jejich výskytem a zapomenout nemůžeme ani na magnetky na lednici či pistolácký budík. Nezbývá než doufat, že dalším přírůstkem do série bude šampón s uzávěrem ve tvaru hlavy Johna Lydona.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

:D:D:D Tak to je fakt slušný :D. Se slzou v oku vzpomínám na punkové mládí a nekonečné debaty s kolegy v mikinách Sex Pistols a Exploited, nahlas brojících proti "komerci". Tady to máte, volové :D
Je to provokativní, výsměch punkerům bijícím se v prsa za svou "nezávislou" pózu, a opak toho, co se od Sex Pistols "oficiálně očekává"... Takže v podstatě známka punku? :))
Hehe, mně to přijde spíš jako "značka punku" :D :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.