Nový klub v Senici otevře Batcave Party

V Senici (30 km od slovensko-českého hraničního přechodu Hodonín/Holic) již za několik dní otevře staronový podnik s názvem Inferno Music Pub. Už nyní zde probíhá částečná rekonstrukce, pokud se vše podaří, bude v blízké budoucnosti zvětšen na malý hudební klub. Cílem je nabídnout pestrou dramaturgii otevřenou všem subkulturám při zachování útulné a přátelské atmosféry podniku.

A nyní krátká pozvánka provozovatelů na příští víkend: "Uz otvaraci vikend ( 1.10 - 3.10.2010 ) je sam o sebe hudobne pestry a okamzite naznacuje akusi prioritu podniku. Sme velmi radi, ze sa nam podaril hned na otvorenie ( 1.10.2010 ) dotiahnut jednu z najvyznamejsich akcii zo zahrobia goth/punk/deathrock sceny na Slovensku - BATCAVE PARTY a s nou dvoch skvelych DJ´s. DJ Mary0 ( The Last Days of Jesus ) a DJ Sony su
rezidentny DJ´s tejto party, kultove postavicky tejto sceny na Slovensku a prave preto si toho velmi vazime a uz teraz sa strasne moc tesime.
Ceresnickou na torte je ze tato dvojka, tak ako minuly rok v Prahe na Halloween, tak aj u nas to roztocia aj z vynilov!
Tymto chceme samozrejme vsetkych srdecne pozvat. Kto bude mat chut a zrovna 1.10.2010 nebude mat nic dolezitejsie na plane, nech si pride vytriast kosti do chladnych, pochmurnych rytmou, ktore bude uz teraz so 100% istotou sprevadzat skvela atmosfera."

 

 

Batcave_Party_Senica



 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.