Dnešní gothic picnic se vzhledem k počasí ruší

Bohužel je tomu tak, ačkoliv srážky nad většinou území Prahy již od rána neřádí, ty noční k našemu velkému zklamání k podmáčení parků a trávníků bohatě stačily. Letošní gothic piknikový warm-up před velkým večerem tedy nezbývá než odsunout na příště a doufat v o to bohatší hudební a drinkové pochutiny na samotném Prague Gothic Treffen. K tomu by mohla přispět alespoň dobrá zpráva týkající se speciální slevy na Kapitána Morgena (45,-), kterou večer budete moct hojně využívat a tělesně si přitápět v tomto chmurném počasí. 

 

Těm, kteří se i přesto neohroženě do parku Sacré Coeur vypraví doporučujeme využít některé z mnoha (v lepším případě nezmáčených) laviček či posilnit se v blízkém foodcourtovém patře nákupního centra Nový Smíchov. Špatně neuděláte ani když čekání do 19. hodiny zabijete návštěvou zdějšího multiplexu, ale upřímně doporučujeme držet se v rámci průpravy na večer striktně hororového žánru.

 

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás od sedmé večerní ve smíchovském klubu GOX!

Váš CZS Team

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

A ted jako na pech vysvitne slunicko..ale vsechno je nacucany jak gotici dneska vecer, takze bohuzel - svačinu snist doma a hurá na party!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.