22.6.10: Nové termíny vydání desek Die Krupps, Covenant, Skinny Puppy a Funker Vogt

V lednu jsme vás informovali o edičním plánu některých dlouho očekávaných desek, skutečnost však nakonec byla jiná. Nyní máme k dispozici aktualizovaný seznam, který zahrnuje vydání dlouho očekávaných počinů Die Krupps, Covenant, Funker Vogt a Skinny Puppy.

Nejdříve se podívejme na Die Krupps, kteří by měli vydat hned čtyři nahrávky. 23. srpna bychom se měli dočkat singlu "Beyond", 27. září by jej mělo následovat prozatím nepojmenované album ve dvou různých edicích. 22. listopadu potom můžeme očekávat reedici debutového alba "Stahlwerksinfonie" z roku 1981 s bonusovým CD a stejný den vyjde komplet "The Final Option + The Final Remixes 2CD" (původně z roku 1993) s exkluzivním bonusovým materiálem.

Covenant a jejich již dva roky avizované album "Modern Ruin" bylo znovu přesunuto (na září). Ještě 23. srpna by však mělo vyjít prozatím nepojmenované nové EP. Stejně tak hladově očekávaná nová deska Skinny Puppy byla přeložena, na pultech ji můžeme očekávat 2.listopadu ve dvou různých verzích. A konečně "Blutzoll", nový počin Funker Vogt, by měl k posluchačům dorazit 25. října.

Další informace pro vás budeme sledovat.

 

skinny_puppy_-_band

Skinny Puppy

 

zdroj: Side-Line.com (Synthetic Symphony updates its release-schedule for Die Krupps, Covenant, Funker Vogt and Skinny Puppy).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.