28.4.10: Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave ?

Desátý ročník Electro Prague Festivalu je za dveřmi a jeho kulaté výročí rozhodně stojí za pozornost. Jedním ze dvou zahraničních headlinerů bude totiž elektropopová (dnes již) legenda In Strict Confidence. I když předák Dennis nedává téměř žádné rozhovory, nám se podařilo s ním prohodit před jejich českou premiérou pár slov. A to nejen o jejich nové desce "La Parade Monstrueuse", kterou přijíždí koncertně zpropagovat.

Čtyřiadevadesátý díl pořadu Dark Wave načnou novinky z táborů Christ vs. Warhol, Girls On Film, Twice A Man, nebo Arcany. V Démantu vzpomeneme včerejší jednapadesáté narozeniny významného kytaristy Marco Pirroniho, který prošel během třiceti let hraní partami Siouxie and the Banshees, Adam and the Ants nebo The Wolfmen.

Z nových desek si představíme nový polský pravověrný label Bat-Cave Production a v párty listu vám pozveme na křest Bratrstva Luny, sólový koncert Amandy Palmer z The Dresden Dolls, pardubický trojkoncert Bat Moon Rising a vystoupení legendárních industriálních dadaistů Nurse With Wound.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout na stránkách radia Wave.
Živé vysílání radia Wave můžete na internetu naladit zde.

 

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.