22.4.10: Novinky z táborů Lisy Gerrard a Brendana Perryho

Lisa Gerrard nepolevuje v pracovním nasazení. V současné době spolupracuje s dubstepovou dvojicí Engine-EarZ Experiment,  vedenou multiinstrumetalistou Prashantem Mistrym. Její vokál ve skladbě "Spirit Guide" najdete na připravovaném albuEngine-EarZ Experiment, které již brzy vyjde. Pracovní název zatím je zatím "Symbol".

A nebyla by to Lisa, aby nepracovala alespoň na jednom soundtracku. Teď momentálně dokončuje hudbu k filmu "Oranges And Sunshine", postaveném na pravdivém příběhu Margaret Humphreys, sociální pracovnice z Nottinghamu, která odkryla mezinárodní skandál s odesíláním malých dětí sociálně slabých dětí k adopci do Austrálie. Původním rodičům organice Home Children vždy vzkázala, že jejich dítě zemřelo. Takto se to Austrálie dostalo v polovině 80.tých let 7000 dětí.

Navíc Lisa pracuje spolu s Marcello de Francescim na doprovodné hudbě k dokumentu "Tears Of Ghaza", který se zaobírá příběhy dětí, které strádali nebo dokonce zemřely vlivem nekonečnému izraelsko-palestinskému konfliktu v pásmu Gazy.

To Brendanovi Perrymu se v Čechách evidentně zalíbilo. Zpěvák a multiinstrumentalista se vrátí po skvěle přijatém koncertu v Praze na festival
Colours of Ostrava (15. - 18. července). Zde představí, podobně jako při svém prvním letošním vystoupení u nás, svoji druhou sólovou desku "Ark", která vyšla na jaře.  Více festivalu samotném najdete na www.colours.cz.


Lisa GerardBrendan Perry

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.