12.11.09: Podrobnosti k nové desce Vanessy!

Nejočekávanější deska letošního roku má své datum vydání! Už za tři týdny, přesně v sobotu 5.prosince, půjde do prodeje album "Ave Agony" elektronické legendy Vanessa. Desku vydává X Production, pro Čechy a Slovensko ji bude distribuovat EMI a její doporučená prodejní cena bude 299,- Kč.
Připomeňme, že Vanessa svůj comeback stvrdí živým vystoupením ve čtvrtek 17. prosince v pražském KD Vltavská, kde bude deska také oficiálně pokřtěna. Brněnský křest je naplánován na čtvrtek 21. ledna 2010 ve Flédě.

 

Seznam skladeb :

1. Satanova pomsta
2. Spolkni ďábla
3. Chci zmizet
4. Ahoj, chcípni
5. Mukamba
6. Fízl na speedu
7. Nechtěná magie
8. Den kdy jsme ztratili koule
9. Primitiv
10. Zrcadla
11. Melodrama
12. Smrad z lidí
13. Babylon

 

Vanessa_-_Ave_Agony_obal

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pavel Zelinka: Lou Fanánek Hagen :-)
to je legrace, ze? :huh:
[quote name="Sirael"]to je legrace, ze? :huh: [/quote][quote name="K."]Pavel Zelinka: Lou Fanánek Hagen :-)[/quote]<br /><br />V tom případě právnicky dodávám "nemám dalších otázek".
:D :D
Uz se tesim, ale stoprocentne to dopadne jak s polednima XIII, tak ze totalni blbost.
Tak to si teda fakt nemyslim..<br />Kde beries tu 100% istotu ? "..ale stoprocentne to dopadne.." .. :o
Podle toho, co jsem měl možnost slyšet, si to rozhodně nemyslím...
Vzdyt nerikam ze si je neposlechnu a na koncert uz se moc tesim, jen mam strach ze to nebude ulne ono a navic noe texty mi prijdou ponekud jednodusi ;-)
[quote name="Anonymní"]Vzdyt nerikam ze si je neposlechnu a na koncert uz se moc tesim, jen mam strach ze to nebude ulne ono a navic noe texty mi prijdou ponekud jednodusi ;-) [/quote]<br /><br />Tohle stahování kalhot daleko před brodem mě vždy bavilo. A co se týče textů, mohl bys mi říci, kdo dělá lepší české texty? Jen tak pro zajímavost :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.