10.10.09: Novinky u The Cure

Už loni při vydání prozatím poslední desky The Cure s názvem "4:13 Dream" se nechal Robert Smith slyšet, že další "dark album" už je v přípravě. Termín vydání je zatím ve hvězdách a tak se pojďme podívat na to, co můžeme u The Cure skutečně čekat :

Na jaro 2010 je připravena nová edice alba "Disintegration", která vyjde u příležitosti 21.výročí prvního vydání. Deska bude součástí luxusního třídiskového setu, ve kterém kromě remasterované verze "Disintegration" najdeme hned dvacet nikdy nevydaných skladeb a alternativních verzí písní z let 1988-89. Třetí disk bude obsahovat živé vystoupení z Wembley z roku 1989. To sice vyšlo již v roce 1990 pod názvem "Entreat", ale tentokrát půjde o kompletní záznam, na kterém se objeví čtyři prozatím nevydané tracky. Původní, osmiskladbové živé album "Entreat", vyjde souběžně v remasterované verzi.

Rok 2010 ovšem přinese i další řadu remasterů, jako např. boxset "The Cure @ The BBC", "Mixed Up 2", proslulé koncertní video "In Orange" se dočká DVD nosiče a možná dojde i na avizované nové album...

Více novinek hledejte na oficiálním webu skupiny.

 

cure

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.