3.10.09: Lacrimas Profundere nahradí TBM na Into Darkness turné

Otazníky okolo uvolněného místa putovního festivalu Into Darkness, po nejasného odchodu Kanaďanů The Birthday Massacre, jsou vyřešeny. Náhradníky, kteří line up turné, které zasáhne i Českou republiku, znovu doplní na čtyhlavou temnou saň, jsou Němci Lacrimas Profundere.

Ti fungují na hudební scéně již od roku 1993 a z původně death doom metalového směřovaní se přetranformovali do dnešní, žánrově pro nás mnohem zajímavější podoby. Velkou zásluhu na tom má jistě velká personální rošáda před dvěma roky, po které v pětičlenné kapele zůstal jedinný původní člen, kytarista Oliver Nikolas Schmid. Na postu vokalisty došlo dokonce ke dvojité výměně, po které se za mikrofonem nakonec usadil Roberto Vitacca z kapely Lost.

Lacrimas Profundere tak pokračují v propagaci jejich loňské řadovky Songs for the Last View, která představila "Rock’n’Sad" kapelu v poloze někde mezi The 69 Eyes, Nine Inch Nails a Star Industry.

 

id_webflyer500

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

MNojo místo TBM odvar ze 69 Eyes,ale i tak by to mohl bejt dobrej večírek...
Já bych i kvůli té personální rošádě ještě nebyl od stolu tak příkrý. Ale je možné, že to nebude opravdu nic moc :unsure:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.