8.9.09: Co nového u Dead Can Dance ?

Pokud se ptáte, co dělá už delší dobu rozdělená australská dvojice Dead Can Dance, tak tady jsou nejčerstvější informace z obou táborů. Dáme přednost dámě.

 

Lisa Gerrard (www.lisagerrardmusic.com):
Ta je, jak je u ní zvykem, činná na několika frontách najednou. Připravuje několik soundtracků (k filmu "On The Trail of Genghis Khan" o dobrodruhovi Timu Copovi, který na koni podnikl 10.000 km dlouhou cestu z Mongolska do Maďarska a k politickému thrilleru "Balibo", který režíroval Robert Connolly), založila své vydavatelství Gerrard Records a plánuje na něm vydat svojí novou dlouhohrající desku "The Black Opal", z níž si už můžete poslechnout na webovkách umělkyně ukázky. Pokud byste rádi Lisu viděli naživo, tak máte šanci. V současné době koncertuje spolu s elektronickým veteránem Klausem Schulzem v Evropě a nejblíže bude k zastižení 17. září ve Varšavě nebo o dva dny později v Berlíně.

lisa_gerrard

 

Brendan Perry (www.brendan-perry.com):
Brendan Perry je, jak už ho dekádu známe, o něco skoupější. Krom připravované druhé sólové desky, na kterou už dekádu čekáme, se v poslední době podepsal, spolu s dalším členem Dead Can Dance Peterem Ulrichem, pod dvě skladby nového alba Ovations anglických post rockerů Piano Magic, které vyjde 12. října na labelu Make Mine Music.

brendan_perry

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.