The Creepshow znovu zaútočí na Prahu

Creepshow letakPřipravte se na čtvrteční psychobilly smršť v pražském Futurum Music Baru!










Ve čtvrtek 28. května 2009 se smíchovský klub Futurum rozezní pleskáním kontrabasu, dravou rytmikou a horrorovými atributy. V dramaturgii večera se skrývají hned tři zajímavá jména, v čele s kanadskou partičkou The Creepshow, jejíž zatím poslední deska "Run For Your Life" získala kapele značný počet nových posluchačů. A není divu.


The Creepshow (CAN)

The Creepshow

 

Kanadská senzace jménem Creepshow je zpátky, kapela si Čechy zamilovala a naopak. Fanoušků kvapem přibývá a to zaslouženě. Creepshow na pódiu to je výbuch, jízda a pastva pro oči. Pestr hudební menu nabízí vše od sladkých, truchlivých balad, přes pulzující psychobilly pecky až po zběsilý horor-punk. Frontmanka Sarah Sin je jako tahoun celé té parády naprosto okouzlující.

Green Monster

Green Monster

Kmotři české psychobilly scény jsou sázkou na jistotu. Zkušení hudebníci ví jak na to - přesné bící, nezbytné klokotání kontrabasu, nápadité kytarové rify, vtipné texty a hororová podiová show jak psychobilly káže.

Queens of Everything

Queens of Everything

Punk rock - Ska - Rockabilly novinka na české scéně! Se členy Bad Tones, Flaming Cocks, Unity a 2v1 je tu čerstvá krev a suverení nástup mezi favority tuzemského rock´n´rollu. Vyjímeční jsou Queens Of Everything svou geniální fúzí rockabilly, ska/dechové sekce, punku a rocku.

The Creepshow (CAN). Green Monster, Queens of Everything
28. května 2009
Praha, Futurum Music Bar (Zborovská 7)
Vstup: 240 ,- předprodej Maxim Undergruond, Rockters, Emergency Shop / 260,- předprodej Ticetstream / 290,- na místě

Run for YOur Life

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.