2.5.09: Květnová Batcave party s Markem Splatterem!

Za týden nás čeká květnové vydání Batcave party. DJskou taktovku tentokrát nepozvedne jen Marklyn a MaryO, ale také vzácný host, DJ Mark Splatter!

Mark Splatter se začal jako DJ angažovat v roce 1998, kdy v newyorském podhoubí organizoval akci s názvem "Murder". Zároveň se pod jeho dohledem spustil web deathrock.com, který zastřešil lidi inklinující k deathrocku, post punku a gothic punku. O dva roky později se přesunul do Los Angeles, kde začal dělat vlastní akce "Ghoul School". Na parketě spojil punk, gothic a indie a přivedl "mtrvou scénu" Hollywoodu nazpět k životu. Po sérii úspěšných akcí, které byly časopisem Rolling Stone označeny za nejlepší undergroudovou akci v LA, se přesunul na evropský kontinent a po DJských zastávkách v evropských městech se usadil v Berlíně. Zanedlouho stál na postu rezidenta v klubech jako White Trash, CCCP a King Kong Klub. V Berlíně se potkává s electro a wave hudbou, která dává jeho setům jiný rozměr. Spojuje tak špinavý rock'n'roll s ještě špinavějším electrem, gothickou klasikou tanečním postpunkem a horrorovým zvukem starých filmů. Letos se Mark vydal na turné po Evropě a jednou ze zastávek bude také Batcave Party v Bratislavě!

Součástí květnové Batcave Party bude také výstava plakátů DJe Marklyna a plakátů z archívu Batcave.sk. A nemine vás ani malý dárek u vchodu.

 

BATCAVE PARTY

8.5.2009, 21:00hod, Subclub Bratislava

DJs: Mark Splatter (US/DE), maryO  & Marklyn (Batcave.sk)

 

batcave party - kvten 2009

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.