19.2.09: Konec Nine Inch Nails ?

"Když se ohlédnu za začátky kariéry Nine inch Nails, největší zlom přišel díky sérii vystoupení s Jane´s Addiction" říká Trent Reznor. Právě se členy této kapely strávil nějaký čas experimentováním ve studiu a o spolupráci s nimi mluví jen v superlativech. Věřme, že budeme mít brzy možnost slyšet výsledek.

Reznor zároveň ohlásil na letošní rok sérii posledních koncertů, kterými by chtěl uzavřít historii NIN. Zda se bude jednat o úplný konec kapely, nebo jen o pauzu, ukáže až čas. 

Brzy přineseme více informací.

nine inch nails - concert

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

s tim nesouhlasim :sad:
To už říkal tolikrát, že tomu ani nevěřím. Radši :P
Mně by se líbilo, aby se nerozpadli, ale přesto vyjeli na turné...třeba s těma Jane's Addiction by to mohlo bejt hodně zajímavý spojení B)
Tak tendle měsíc je to čím dál tím vtipnejší....co příjde dál? :sad:
vtipnějšího může příjít snad už jen oznámení,že The Cure po ,,novým ,, albu taky opět končí .... :cheer: :D
Nééééééééé to jsou kecy kecy kecy kecy kecy :o nejakej zaludnej Trentuv tah zase :lol:
někde jsem čet, že je to mimo jiné proto, že zjistil, že na Guantanamu byla jeho hudba použitá k mučení vězňů
Kiowa: nevim, jeslti primo kvuli tomu, ale opravdu je tam hrali, to je k zbliti cela ta absurdita - posrana MTV cenzuruje jejich klipy za explicitnost (..je tam napr. odhaleny poprsi!) a naproti tomu pouzivaj stejny skladby k tomu, aby donutili vezne rozebihat se proti zdi a roztriskat si hlavy na maderu radsi nez se zblaznit <br /><br />msnbc.msn.com: "GUANTANAMO BAY NAVAL BASE, Cuba - Blaring from a speaker behind a metal grate in his tiny cell in Iraq, the blistering rock from Nine Inch Nails hit Prisoner No. 200343 like a sonic bludgeon." ...."to create fear, disorient ... and prolong capture shock"...a tady k tomu neco pise Trent: http://ninblogs.wordpress.com/2008/12/11/regarding-nin-music-used-at-guantanamo-bay-for-torture/
To jo, akce "Guantanamo" byl megahnus, z toho je jednomu fakt k zblití :-x
Ne-ne, v USA je všechno v nejlepším pořádku, vždyť oni přece učí celý svět, jak být demokratický a humální...kdyby šlo jenom o Guantanamo.
Já myslím, že kdyby tam pouštěli jakoukoliv hudbu nahlas a dokola, tak to bude mít úplně stejnej účinek.Navíc jim tam pouštěli i písničky ze Sesame street. To je milionkrát horší zlo než NIN :-)
tak ono těm arabům leze na nervy jakákoliv evropská hudba. kdyby mi dva dny dokola pouštěli tu jejich muziku, tak se taky zbláznim :-)
Tak Trent hlavne napsal, ze "time to make NIN disappear for *a while*", tzn. nevypada to, ze by chtel koncit. Sice hned potom pise ze booknul serii "posledni" tour, ale to muze znamenat cokoliv.
"Poslední" znamená ta která teď byla :D, nebuďte všichni tak depresivní, Trentovi není 70, aby musel končit :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.