14.2.09: Přímý přenos z londýnského koncertu The Cure

Po potvrzení, že kapela The Cure převezme cenu Godlike Genius (cena za celoživotní přínos) na letošním udílení hudebních cen britského časopisu New Musical Express, byl Robert Smith se svou skupinou požádán, aby na ceremoniálu NME Awards Big Gig v londýnské O2 Aréně zahráli jako hlavní kapela večera. Počínaje rokem 2005 totiž organizátoři ukončují večerní ceremoniál velkým vystoupením kapely, která si odnesla cenu Godlike Genius.

Hudební udílení cen NME Awards se koná již od roku 1953. V minulých letech ocenění Godlike Genius získala skupina U2, The Clash, Ian Brown či v minulém roce Primal Scream.

V přímém přenosu zazní jak nové písně The Cure tak i největší hity z jejich více než třicetileté historie. Koncert bude snímán v HD obrazovém rozlišení a bude satelitem přenášen do evropských kin. Mezi nimi bude i osm kinosálů v České republice: pražské artové kino Aero, hradecké kino Centrál, kino Kotva v Českých Budějovicích, Velké kino ve Zlíně, plzeňský multiplex Cinestar, kino Panasonic v Karlových Varech, kino Družba v Chotěboři a Městské kulturní středisko v Dobřanech.

Vstupenky jsou k dostání v participujících kinech od čtvrtka 12. února. Cena vstupného se pohybuje v rozmezí 250 - 300 Kč. Více informací najdete na webových stránkách příslušných kin.

 

cure

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak tohle bych si dala líbit!! Škoda, že nebudeme v Praze..
No je to fajn ale datum kdy se to koná by tam mohlo být uvedeno taky (už jsem ho teda zjistil ze stránek kina Aero) ...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.